Contact

Wanneer u zich wilt aanmelden of wilt overleggen over een mogelijke behandeling, dan kunt u mij mailen of bellen via onderstaande gegevens. Stuurt u mij een bericht, dan neem ik binnen enkele dagen contact met u op tijdens het terugbelspreekuur op woensdag, donderdag of vrijdag namiddag. Voor eventuele vragen ben ik dan ook het beste bereikbaar.

Wanneer u als huisarts, praktijkondersteuner of collega wilt overleggen over een cliënt, kunt u mij bellen of mailen via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens
Maaike Breuer, Klinisch psycholoog, psychotherapeut.
Telefoon: 06-28770788
Email (beveiligd) voor privacygevoelige informatie/aanmelding: mjbreuer@protonmail.com
Email (niet beveiligd) voor overige zaken: mjbreuer@kpnmail.nl

Adres
Praktijk Breuer
Zijlweg 146
2015 BH  Haarlem

In geval van crisis kunt u contact opnemen met de huisarts. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de spoedpost, telefoon: 023-2242526

Beleid Covid-19

Behandelingen vinden bij voorkeur face-to-face plaats, vanwege het belang van persoonlijk contact. In verband met de Corona maatregelen is in de praktijk de wachtkamer tijdelijk opgeheven. Ik wil u vragen voorlopig niet aan te bellen vóór de afgesproken tijd. U kunt dan direct doorlopen naar mijn kamer op de bovenste verdieping waar u in het halletje eventueel even kunt wachten tot ik opendoe. Op de praktijk wordt anderhalve meter afstand en hygiëne in acht genomen. Wanneer u lichamelijke klachten heeft die kunnen wijzen op een Corona besmetting of iemand in uw directe omgeving heeft die extra kwetsbaar is, dan vraag ik u dat te melden en kan de behandeling in overleg telefonisch plaatsvinden.

Parkeren

U kunt op de parkeerplaats achter de slagbomen rechts naast het pand betaald parkeren. U komt door de slagbomen door een bankpas bij binnenkomst en uitrijden te tonen. Op deze parkeerplaats is altijd voldoende ruimte.